بررسی مشخصات فنی گوشی POCO X 6 PRO

4/3/2024 2:59:51 PM

بررسی Poco X6 Pro شیائومی از نظر طراحی و کیفت ساخت

پوکو X6 پرو بخشی از جذابیت طراحی‌اش را مدیون نسبت بیش‌از ۹۰ درصدی نمایشگر به بدنه‌ و هم‌ترازی نمایشگر و فریم است. نسخه‌ای که در اختیار زومیت قرار گرفت از پنل پشتی پلاستیکی با ظاهری کاملا شیشه‌ای‌گونه بهره می‌برد؛ البته انحنای ظریف لبه‌های پنل مانندِ شیائومی ۱۴ پرو در این فریب‌دهندگی بی‌تأثیر نبود؛ البته باید اشاره کنم که نمایشگر گوشی همچنان با پوشش Gorilla Glass 5 محافظت می‌شود.پوکو X6 پرو بخشی از جذابیت طراحی‌اش را مدیون نسبت بیش‌از ۹۰ درصدی نمایشگر به بدنه‌ و هم‌ترازی نمایشگر و فریم است. نسخه‌ای که در اختیار زومیت قرار گرفت از پنل پشتی پلاستیکی با ظاهری کاملا شیشه‌ای‌گونه بهره می‌برد؛ البته انحنای ظریف لبه‌های پنل مانندِ شیائومی ۱۴ پرو در این فریب‌دهندگی بی‌تأثیر نبود؛ البته باید اشاره کنم که نمایشگر گوشی همچنان با پوشش Gorilla Glass 5 محافظت می‌شود.

پوکو X6 پرو بخشی از جذابیت طراحی‌اش را مدیون نسبت بیش‌از ۹۰ درصدی نمایشگر به بدنه‌ و هم‌ترازی نمایشگر و فریم است. نسخه‌ای که در اختیار زومیت قرار گرفت از پنل پشتی پلاستیکی با ظاهری کاملا شیشه‌ای‌گونه بهره می‌برد؛ البته انحنای ظریف لبه‌های پنل مانندِ شیائومی ۱۴ پرو در این فریب‌دهندگی بی‌تأثیر نبود؛ البته باید اشاره کنم که نمایشگر گوشی همچنان با پوشش Gorilla Glass 5 محافظت می‌شود.

 

نمای پشتی پوکو ایکس ۶ پرو طراحی دلچسب‌تری نسبت به گذشته دارد که به سری بالارده‌ی ردمی K70 نیز بی‌شباهت نیست. برآمدگی دوربین که به‌شکل لوحی شیشه‌ای و متفاوت با نسل قبل طراحی شده است و ضخامتش به‌اندازه‌ای نیست که ثبات گوشی روی سطوح صاف را تحت تأثیر قرار دهد. باید اشاره کنم که جزیره‌ی مستطیلی‌شکل و چینش دوربین‌ها چندان نزد زومیتی‌ها محبوب نبود و عده‌ای آن را به اجاق‌های توکار تشبیه می‌کردند!

 

پوکو X6 پرو در رنگ‌های مشکی، خاکستری و زرد تولید می‌شود که قاب پشتی نسخه‌ی زرد آن اندکی به‌ضخامت گوشی می‌افزاید و از جنس چرم مصنوعی است. ما نسخه‌ی خاکستری گوشی را برای بررسی دراختیار داشتیم که پوشش براقش به‌راحتی چربی و لکه را جذب می‌کند.

 

پوکو X6 پرو در نسخه‌های پلاستیکی ۱۸۶ و در نسخه‌ی چرمی ۱۹۰ گرم وزن دارد. با این‌حال توزیع جرم در سطح گوشی به‌خوبی صورت گرفته و در کارکردن طولانی‌مدت با گوشی، احساس خستگی نخواهید کرد؛ با توجه به این‌که وزن بیشتر گوشی‌های میان‌رده از ۲۰۰ گرم فراتر رفته است، گوشی جدید پوکو را می‌توان با کمی اغماض سبک‌وزن به‌حساب آورد.

در لبه‌ی پایینی فریم پوکو X6 پرو، درگاه USB 2.0 Type-C، سینی سیم‌کارت، حفره‌های اسپیکر اصلی و میکروفن استقرار یافته‌اند. در لبه‌ی بالایی می‌توان حفره‌های اسپیکر، میکروفن ثانویه و همچنین فرستنده‌ی مادون قرمز برای کنترل دستگاه را مشاهده کرد. دکمه‌ی پاور و افزایش/کاهش صدا نیز در سمت راست گوشی واقع شده‌اند. حذف جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون را نیز برای نخستین‌‌بار در این سری شاهد هستیم.

بررسی Poco X6 Pro شیائومی از نظر صفحه نمایش

 

گوشی پوکو X6 پرو به یک صفحه نمایش 6.67 اینچی امولد با نرخ به روز رسانی 120 هرتز و با تراکم پیکسلی 446 ppi مجهز شده است. این صفحه نمایش از Dolby Vision و +HDR10 پشتیبانی میکند و بیشینه روشنایی آن طبق گفته پوکو به 1800 نیت میرسد که البته در تجربه و استفاده های واقعی در تست ها به عدد 1148 دست یافته که کماکان رقم خوبی محسوب میشود؛ اما در مقام مقایسه حدودا 200 نیت کمتر از نسخه عادی Poco X6 است. این تفاوت، در استفاده روزمره نیز حس میشود؛ اما با این وجود زیر نور مستقیم خورشید نیز محتوای صفحه نمایش خوانایی خود را حفظ میکند و تجربه مناسبی را از استفاده از این گوشی در یک روز تماما آفتابی رقم میزند.

نمایشگر Poco X6 Pro نرخ نوسازی 120 هرتز و رزولوشن 1220 در 2712 پیکسلی دارد.

 

نرخ به روز رسانی لمس نیز 2160 هرتز اعلام شده که برای گیمرها جذاب و کارآمد خواهد بود، مخصوصا در تجربه بازی های آنلاین به شکل کمی حرفه ای تر، این مورد میتواند تجربه گیمینگ شما را دستخوش تغییر کند. حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر قرار گرفته است، ولی اگر این حسگر اندکی بالاتر قرار میگرفت یا حداقل فضای بیشتری را پوشش میداد، تجربه بهتری موقع استفاده از گوشی منتقل میکرد. هرچند بعد از چند روز به این جایگاه عادت میکنید و چیزی نیست که در بلند مدت آزاردهنده باشد، یا بشه به عنوان یک نقطه ضعف ازش یاد کرد. از نظر عملکرد نیز با سرعت عالی و با کمترین خطا، وظیفه اش را انجام میدهد و حالا میتوان گفت در گوشی های میان رده نیز این سنسورها عملکرد قابل اتکایی دارند.

 

در نهایت صفحه نمایش در تمامی بخش ها خیلی خوب عمل میکند و تنها در بخش بیشینه روشنایی میتوانست عملکرد بهتری از خود نشان دهد؛ البته در این بخش نیز عملکرد گوشی قابل قبول است و با یک نمایشگر پررنگ، باکیفیت و نسبتا پرنور و بزرگ طرف هستیم.

بررسی Poco X6 Pro شیائومی از نظر باتری

انرژی مورد نیاز گوشی Poco X6 Pro را باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی تامین می‌کند. این باتری به فناوری شارژ سریع 67 واتی نیز مجهز شده است که می‌تواند دستگاه را در کمترین زمان ممکن شارژ می‌کند. طبق ادعای برند با استفاده از شارژر 67 واتی می‌توانید گوشی را در 45 دقیقه کامل شارژ کنید.

 

با وارد شدن به بخش تنظیمات باتری با گزینه به نام Current Mode رو به رو می‌شوید با زدن روی این گزینه 4 حالت مصرف باتری برایتان فعال می‌شود.

 

گزینه اول حالت Performance Mode است که بالاترین مصرف انرژی را دارد و از حداکثر امکانات دستگاه استفاده می‌کند. حالت دوم Balanced است که مصرف متعادلی دارد. حالت سوم Battery Saver است و برخی امکانات را غیر فعال می‌کند تا مصرف باتری بهینه‌تری داشته باشید. حالت چهارم نیز Ultra Battery Saver است که کمترین مصرف انرژی را دارد.

 

بررسی پوکو X6 پرو از نظر دوربین

گوشی پوکو ایکس 6 پرو دارای یک دوربین اصلی و یک دوربین سلفی است که هر کدام مشخصات و ویژگی‌های خاص خود را دارند. دوربین اصلی این گوشی 64 مگاپیکسلی است که با یک لنز اولترا واید 8 مگاپیکسلی و همچنین یک لنز ماکروی 2 مگاپیکسلی همراه است. دوربین سلفی آن نیز 16 مگاپیکسلی است که یک حسگر OV16A  دارد

مشخصات فنی دوربین اصلی پوکو x6 پرو:

 

    1.دیافراگم f/1.7

    2.لرزشگیر  OIS  و  PDAF

    3.فلشLED، پانوراما و  HDR

   4. قابلیت ضبط ویدیوی 4K

 

مشخصات فنی دوربین سلفی پوکو x6 پرو:

 

   1. دیافراگم f/2.4

  2.  HDR، پانوراما

 3.   ضبط ویدیوی 1080 پیکسل

 

بررسی Poco X6 Pro از نظر سخت افزاری و نرم افزاری گوشی

 

گوشی Poco X6 Pro یکی از اولین گوشی هایی است که از تراشه Dimensity 8300-Ultra شرکت مدیاتک بهره میبرد، این پردازنده 4 نانومتری، از ارتباط 5g نیز پشتیبانی میکند. عملکرد عالی تراشه‌ی جدید سری دایمنسیتی اختلاف عملکرد بین گوشی‌های پرچم‌دار‌ و میان رده را در حد قابل توجهی کاهش می‌دهد. این پردازنده با توجه به مشخصات سخت افزاری و با توجه به بنچمارک های مختلف در بخش گرافیکی، پردازنده گرافیکی قدرتمند تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل یک را شکست میدهد و در بخش پردازنده مرکزی با تراشه اسنپدراگون 8 نسل یک رقابت میکند. با توجه به این موارد طبیعتا گوشی پوکو ایکس 6 پرو نسبت به تراشه Snapdragon 778 که در نسخه سال قبل یعنی گوشی Poco X5 Pro استفاده شده است، یک پیشرفت چشمگیر محسوب میشود.

 

بررسی Poco X6 Pro در بخش اسپیکر

 

در اینجا با اسپیکر استریو همیشگی مواجه هستیم. یک اسپیکر در لبه بالایی که نقش اسپیکر مکالمه را نیز همزمان ایفا میکند و یک اسپیکر در لبه پایینی گوشی وظیفه پخش صدا را دارند. طبق معمول اسپیکر بالایی صدای کمتری تولید میکند و وظیفه پخش صداهایی با فرکانس های بالاتر را دارد، اما خروجی نهایی از هر دو اسپیکر صدایی بالانس و مطلوب را ارائه میدهد. این اسپیکرها از Dolby Atmos پشتیبانی میکنند که به صورت پیشفرض نیز فعال میباشد. در مجموع، خروجی صدا کیفیت خوبی دارد و تفکیک صدا نیز به خوبی رعایت میشود.

 

دیدگاه

یک پاسخ ارسال کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های الزامی با * مشخص شده اند

logo